Uncategorized

Oj, oj, oj….

En massa har hänt! Lilla jag har ju börjat skolan, vilket jag tycker är skitkul! Trivs jättebra i nya klassen, och utbildningen verkar vara kanon! Var ute med klassen förra torsdagen, och det var bara ”tuta och kör”, alla blev mer eller mindre fulla! Man ser nya sidor hos sina klasskamrater när farbror drink kommer in i bilden!

Har fått min laptop också! Den är fin även om den likt andra datorer krånglar… Skolan är lärorik, och det är kul att gå upp varje morgon och göra något vettigt, man får rutiner också. Första klassen någonsin som jag känt mig riktigt trygg att prata på föreläsningar inför! Är riktigt aktiv, och det gör att man är intresserad, och lyssnar mer aktivt! Jag är nöjd!

Vad som är lite trist är att jag inte har tid att vara på Hönö ofta alls, och jag saknar vissa personer här… Skulle haft en bil.

One comment

  1. The Evolution of Intelligent Design: Plays Fine in Oz, Not So Much in Pennsylvania
    If Tuesday’s election results prove anything, it’s that kids in Kansas and kids in Dover, Pa.
    Great blog. You may want to check out my day trading info web page day trading info Keep up the good work.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *