Isac Oliver

Oh no!

Oh no, ja! Igår blev det inte som vi hade tänkt oss…

Igår var det som vi alla vet fredag. Jag skulle bli upphämtad vid tåget, och sen skulle vi köpa med oss pizza hem. Jag ringde hem på vägen från jobbet, och då berättade Mikael att Oliver hade klagat på magont, och att han hade somnat i soffan. Redan då tänkte jag att han säkert hade åkt på magsjuka eftersom det gick på förskolans grannavdelning. Kändes långsökt men ändå inte omöjligt. Jag sa även det till Mikael. Strax innan jag skulle gå av tåget ringde Mikael och berättade att jag hade rätt, Oliver hade kräkts.

Det blev till att planera om förstås. Isac var ledsen för det, Oliver var ledsen för att han mådde dåligt. Jag var nojig över att åka dit själv. Oliver kräktes flera gånger i timmen ända tills han somnade vid åtta på kvällen, och sedan dess har han inte kräkts. Håller tummen för att han inte får ett återfall nu! Stackaren, så tapper! Imorse sa han att han hade kräkts igår och att det var äckligt. Såklart, det är inte kul 🙁

 

IMG_0851_isacvinter

Bjuder i brist på annat på en bild på Isac tagen tidigare i vintras. Så skönt att februari snart är över! Hejdå vintern, hejdå vabruari!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge