Foto och Grafisk design

Och vips så var det höst

Det är höst, minsann!

Jag vet inte om det är ett ålderstecken, men jag kommer på mig med själv med att tänka att tiden går så fort. Swish, så var det sommar. Swosh, så var det höst. Och idag gick vi in i november. Jag är inte alls taggad på vinter, som det ju faktiskt är dags för ganska snart. Inte pepp på att skrapa rutor, dra på en tjock jacka eller högre elräkningar. Men det är väl bara att åka med, och istället se fram emot julen. Älskar julen! När vi står mitt i julfirandet vänder det ju dessutom, och går mot ljusare tider igen. Om än sakta. 

 

Såhär vackert bor vi.

 

Detta har vi gjort senaste dagarna

I tisdags förra veckan var vi ensamma hemma jag och barnen, då pappan i familjen drog på konferens. Vi besökte istället skolans höstbazar. Barnens skola anordnar varje år en bazar för att samla in pengar till skolans fadderbarn. Efter ett par års uppehåll under pandemin var det nu dags igen. Vi fikade, köpte lite saker och vann godis när vi snurrade på godishjulet. Roligt! Isacs klass ansvarade för caféet och Olivers klass för godishjulet. 

I fredags var det istället dags för skoldisco. Denna gång var det dessutom dags för Isacs klass att anordna. Jag var såklart med som förälder också. Det gick jättebra, och blev jättelyckat. Alla var väldigt engagerade och peppade, och vi drog in massor med pengar till klasskassan. Lyckat. 

Apropå höst, så jag är väldigt glad över att vi i söndags fick till en efterlängtad fotografering. Jag fick fotograferat en av barnens kusiner bland höstlöven. Det blev massor med fina bilder. Den här veckan har barnen höstlov, eller läslov som det ju heter numera. Jag har tagit ledigt några dagar, och vi passade på att åka och hälsa på barnens äldsta kusin igår förmiddag. Jättemysigt. Det blev massor med bus och mys innan vi satte oss i bilen och åkte hem igen. Det vankades Halloweenfirande! Men mer om det i ett eget inlägg.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *