Uncategorized

Och apropå Mors dag…..

… så har jag fått en Mors dag Award av Jessica.

Motiveringen lyder;

En go tjej vars blogg jag följt sen i augusti men träffade först i torsdags!! Förutom livet som mamma, arbetskamrat och fru så blir det en del foto i bloggen då detta är något som hon är duktig på!


Tack så hemskt mycket!

Jag skickar givetvis denna Award vidare!

Anna – Min vän från Sälj&Marknadshögskolan som är mamma till söta Saga. Hon bloggar om livet med sambo, barn och bonusbarn, och sina egentillverkade smycken.

Jannie – Rolig tjej som har glimten i ögat och en stor portion självdistans. Charmigt! Sötaste sonen har hon också. Bloggar på ett roligt sätt om allt hon gör med sin familj och lite annat smått och gott.

Melanie – Här har vi en kvinna som bloggar om både familjeliv, träning och familjens stora intresse – naturliv. Gullig tjej vars blogg jag följt ett tag.

Emma – Jag träffade Emma när vi båda började jobba för min arbetsgivare. Emma har sedan länge sökt sig vidare för nya utmaningar men är nu även mamma till goa Filippa som hon bloggar om. Emma är en pysslig och huslig tjej som definitivt inte har tummen mitt i handen.

Carro – Carro bloggar på ett ärligt sätt om familjeliv, graviditet och mycket annat. Gillar denna ärlighet skarpt då livet inte alltid är en dans på rosor!

Jessica – En tjej som jag har haft mycket kul med! Nu väntar hon sitt första barn och jag tycker definitivt att hon ska ha denna utmärkelse. Väldigt duktig tjej som kommer bli en toppenmamma.

Lena – Här har vi ytterligare en blivande mamma som bloggar, till hösten väntar hon och maken sina efterlängtade tvillingar. Lena är en omtänksam och pysslig tjej som hjälpte mig en hel del när jag planerade vårt bröllop.

Dela den vidare eller behåll den för er själva! Jag tycker att ni alla är väl värda denna award!


3 Comments

  1. Tack så mycket för det du skrev om mig 🙂 Himla kul att läsa! Just nu orkar jag inte göra detsamma, men kanske en annan gång. Hoppas du slipper bli sjuk, men kombinationen av allt du skrev gör det inte bättre! Kram

  2. Men guuuuud va du är snäll!
    Tusen tack snällaste sötaste du för de orden!
    Nu fick jag allt en liten lyckotår i ögonvrån.
    Ska ta tag i den så fort tiden finns!
    tack än en gång!Bamsekram

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *