Uncategorized

Nyårsafton -11

Lättgjord och god dessert.


Vår nyårsmeny:
Tapenadebeströdd crostini

Burgundisk oxfilé med rostade rotfrukter och rödvinssås

Stracciatellamousse


Nyårsafton 2011 inleddes med att vi beskådade det vackra fyrverkeriet borta vid sjön Aspen. Vi styrde sedan bilen raka vägen till Isacs farmor och farfar för middag med Mikaels ena syster och hennes pojkvän.  Vi var också hundsällskap då matte och husse var bortbjudna på galej. När Isac somnat vid åtta satte vi oss ner för att avnjuta vår goda måltid. Förrätten var en improviserad sådan som vi inte hade tänkt ha med i vår meny. Den åt vi medan Isac var vaken. Enkelt men gott. Huvudrätten var väldigt god, och likaså efterrätten. Ett glas rött satt fint till maten. Efter middagen drack vi drinkar och åt snacks. Vid tolvslaget öppnade vi en flaska skumpa och rökte cigarr. Jag kan dock säga som så att jag inte rökte någon hel cigarr, jag tog ett par bloss. Att röka cigarr är inte riktigt min melodi. 
Runt ett var det dags att krypa till kojs, det kändes lagom. Jag lyckades hålla mig vaken och jag fick som ni ju redan läst sova ända fram till strax före åtta. Tack Isac!
Nästa vecka ska jag och Isac mysa till max. Våra mysiga vardagar är nere för räkning. Sen blir det inskolning och senare jobb för den här mamman.

One comment

  1. Ohh, vad smarrig menyn lät *mumma* Klart vi räknar ner till våren nu =) Det händer så mycket med våra små och det blir verkligen bara roligare och roligare 😀 Kramar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge