Foto och Grafisk design

Nyår 2015

Vår nyårsafton blev lugn! Vi började med att åka och handla på Vimpeln i Alingsås. Vi tog även årets sista fika på Vimpeln.

Väl hemma förberedde jag potatisgratängen, och Mikael desserten – Pannacotta! Halv fem åkte vi till Lerum för att se fyrverkeriet där, det har vi gjort sedan de började med denna nyårstradition. Skillnaden i år är att vi inte längre bor fem minuter från Aspen. Vi valde att parkera på vår gamla gata, och det kändes väldigt nostalgiskt faktiskt! Vi tittade upp på våra gamla fönster, och gick den väg mot Aspen som vi gjort så många gånger. Lerum kommer alltid ha en särskild plats i mitt hjärta förstås. Första lägenheten jag och Mikael köpte tillsammans, en förlovning, två barn, ett bröllop… Mycket fint som hänt där!

Efter att vi sett det vackra fyrverkeriet, ja jag gillar såna där stora fyrverkerier måste jag erkänna, åkte vi hem igen för att laga mat. Vi åt oxfilé med potatisgratäng. Min mans Pannacotta går verkligen inte av för hackor, så den blev en fin final på vår nyårsmiddag! Vi spelade också Bingolotto, men vann såklart inget!

Idag har jag jobbat. När jag kom hem blev det middag, sällskapsspel och en Disneyfilm – Skönheten och Odjuret. Isac somnade i soffan, trött skrutt!

 

IMG_0539_dessertYummy for the tummy!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge