Foto och Grafisk design

Ny header

Som synes har jag uppdaterat bloggen lite med en ny header. Får se om den får stanna i sin helhet, eller om jag reviderar den lite.

Oavsett så kände jag att det var dags för lite nya foton, och en uppdatering av texten. Det blir inte så mycket barnkläder längre, intresset finns där inte på samma sätt som innan. Kan ju bero på att barnen numera har starka åsikter i ämnet, samt att det är Spiderman, Batman, Star Wars, Minioner samt Frost för hela slanten 😉 Egentligen är det inte alls min grej med såna där kläder, men eftersom barnen älskar det så inser jag att jag får se mig besegrad. Är de glada och nöjda – ja då är jag glad och nöjd!

 

header_spara_juni

Märks vad jag fotar mycket va? 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *