Okategoriserade Trädgård

Nu var det ett tag sedan….

Nu är jag tillbaka igen!

Bloggen

…Och ja, vad kan man säga? Jag har helt enkelt inte varit motiverad att skriva här. Vilket i sig är rätt trist, eftersom jag älskar att både skriva och att läsa det jag skrivit i efterhand. Under tiden jag tagit denna bloggpaus har jag ändå funderat en hel del på bloggen. Var ska jag ta vägen med mitt bloggande? Ska jag dela upp bloggen i två delar, en offentlig och en privat? Ska jag flytta över allt jag skrivit hittills till en låst blogg, och börja på ny kula? Vad vill jag? Jag har just nu ingen aning. Tiden får helt enkelt utvisa. Kanske det ger sig under tiden jag har semester.

 

2020

Inget har blivit som det var tänkt 2020. Så inte heller årets midsommarfirande. Då maken blev krasslig, så blev det inget traditionsenligt firande. Jag och barnen firade med att ta ett bad nere i sjön, sedan blev det grillat och jordgubbar med glass och grädde. Barnen var nöjda, trots allt, och trots att de längtat efter att fira som vi brukar. Det är ju ändå huvudsaken, att de hade det bra igår. 

Nu är det bara en arbetsvecka kvar innan jag går på semester. Det är en väldigt efterlängtad sådan. Det har varit ett extremt slitigt år, i synnerhet påfrestande har våren varit. Såklart. Vi har absolut noll planer, vilket inte är så konstigt ett år som detta. Det gillar jag egentligen inte, jag gillar att ha något att driva mot och att se fram emot. Men det är som det är i år, och vi har ändå pratat om möjliga saker att göra. Bygga ut altanen, fräscha upp och organisera förrådet och gå en del av Gotaleden är några av sakerna som finns top of mind

 

Som vanligt, lite bilder från senaste tiden. De flesta är tagna hos barnens morfar, som vi var hos förra helgen. Barnens höjdpunkt var när jag körde runt dem i en vagn som var kopplad till åkgräsklipparen. Även jag tyckte det var väldigt skoj. Har dessutom fotodokumenterat vår altan, som jag tycker blev så ljuvlig efter att jag hade införskaffat loungemöblerna. 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *