Okategoriserade

Nu och sen

Vecka 32

Då har man löst första veckan efter semestern. Den bjöd på efterlängtat regn (trodde jag aldrig att jag skulle skriva, någonsin!), mer motion än under semestern (bra grejer), och utöver det mest jobb. Jag hinner inte så mycket de dagar jag jobbar mer än att umgås med familjen och göra det som krävs för att familjen och hemmet ska gå runt. Ja, det där vanliga – som att laga mat, planera, sköta markservicen i stort samt såklart även ge barnen den tid de förtjänar. Jag går ofta och lägger mig ganska tidigt också, eftersom jag behöver ett visst antal timmar för att gå runt.

Det är helt klart  att det jag saknar mest med semestern, är att hinna mer, och att stressa mindre! Att äta frukost i lugn och ro, vara med familjen samt få mer tid för bara mig. Jag var ledig fem veckor i år, och barnen har varit extra kramiga den här veckan. Inte alls konstigt egentligen, vi umgicks så nära under så lång tid, och sen bröt vi det med besked.  

 

Min framtid

Jag har funderat en hel del på framtiden den här veckan också. Vad jag vill med mitt liv. Ja, det låter dramatiskt! Riktigt så är det förstås inte. Men vad det handlar om är mitt yrkesliv. Som ändå är en stor del av livet för mig. Jag fick fin positiv feedback för mitt ledarskap av ett par personer, nästan en A4-sida faktiskt. Blir fortfarande varm när jag tänker på det. Jag har under våren tvivlat på mig själv en hel del, mitt självförtroende och min självkänsla fick sig en törn där i vintras. Men efter ha varit tillförordnad teamledare i juni igen, och med den feedback jag fått, så är jag säker igen. Jag vill leda. Jag är bra på det. 

 

 

Chili som snart är klar att skördas. I skrivande stund är samtliga röda, så jag tror det blir av idag. 

 

Framkallat ett av mina egna favoritfoton. Största formatet jag någonsin framkallat i, och det blev väldigt bra. Nu ska jag bara se till att få köpt mig en ram till mitt foto.

 

Städat har jag också gjort under veckan. Det är helt klart svårare att få tiden att räcka till när det kommer till att hålla efter i hemmet, nu när vi inte har semester.

 

Den här sticklingen planterade jag förra helgen, och den trivs bra i sin nya kruka. Ekonomiskt och bra!

One comment

  1. Ja, nu är vardagen här med besked! Imorgon jobbar både jag och mannen ( han var ledig förra veckan med barnen).
    Kul att du känner dig säker med jobbrollen, den där feedbacken är guld värd och skjutsar en framåt.
    Jag önskar dig en fin start på jobbveckan!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *