Uncategorized

Nu kör vi!

Idag hade vi en mäklare från Bjurfors här för att värdera bostaden. Riktigt trevlig mäklare, och värderingen var bra. Det finns tydligen en hel del spekulanter i vårt område, och värdet har inte sjunkit på vår lägenhet. Fint. Vi kommer troligtvis att sälja vår bostad och köpa ny, om det klaffar med banken och allt som rör en eventuell budgivning. Vi ska också gå på en visning på ett kanonfint parhus på söndag. Jag är förväntansfull som ett barn inför julafton, jag har velat bo i hus eller radhus i evigheter nu känns det som. Tänk er sommaren, att kunna sätta sig ute på altanen med en kopp kaffe, eller att grilla en god köttbit? Många av er vet säkert vad jag menar!

Var på jobbet en sväng idag för att hämta vinsten. Isac fick en present och jag fick prata en stund med kollegorna. Isac hade en röd- och vitrandig body och ett par röda byxor, färger som jag inte ser som tjejfärger. Ändå utgick en äldre kvinna som jobbar på grannavdelningen från att Isac var en tjej. Man ska väl inte behöva klä en liten kille i blått enbart? Jag tog i vilket fall som helst inte illa vid mig, fann det lite märkligt bara.

6 Comments

 1. Jag var i affären idag. Isabella har pa sig rosa strumpbyxor, grarosa klänning och rosavit jacka. Anda är det en kvinna i affären som stirrar ner i barnvagnen och säger “Men en san söt liten pojk” HALLA JA!

  Tycker rött är ok, Alex hade en jättesöt röd tshirt. Rosa däremot, eller babyblatt till flickor, där gar min gräns 🙂

  /Annika

 2. Spännande med nytt boende. Lycka till med allt.

  Klart man kan ha rött på en pojk och rosa med för den delen. Beror ju helt på hur plagget ser ut om det är pojkigt eller flickigt, inte så mycket på färgen. Så tycker jag i alla fall.

 3. Vi har mycket rött till Jonathan =) jag vill inte bara ha blått till honom inte =)) Håller alla tummar för en flytt =)) Kramar från oss

 4. Annika: Haha, vilken förvirrad kvinna!

  Lisa: Tack, jag är riktigt förväntansfull, men ska försöka hejda mig. Vill inte bli besviken 😉

  Jessica: Helt korrekt, det var Maria, som gjorde ett riktigt bra intryck!

  Fia: Nej, det hade blivit trist med bara en färg liksom.

  Amina: Tack! Och förlåt, glömde helt bort att säga till dig att vi var på jobbet igår, det försvann i all hast.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *