Uncategorized

Nu kan jag berätta!

image

Igår körde vi halvdagskonferens på jobbet. Denna gång höll vi till på Star Bowling. Det var en rolig dag, med mycket pepp, övningar/lekar, och jag hade även fått frågan om jag ville vara fotograf. Turligt nog bjöd konferensrummet på jättefint ljus tack vare ett gigantiskt fönsterparti. Stort plus!

Efter konferensens slut var det dags att ta ett glas vin och jag passade då på att fira min nya tjänst lite 😀 Jag har fått en ny roll, och kommer att vara Kompetenscoach. Jag inleder med att leda en utbildning under fyra veckor. Jag är superpeppad, glad, taggad och en liten smula nervös. Precis som sig bör alltså! Fått en sån egoboost flera gånger från mina kollegor och ledare. Att jag kommer att passa jättebra, att jag kommer att klara det galant och att det kommer bli tomt utan mig. Jätteroligt! Jag kommer vara saknad i teamet, men alla är glada för min skull. Kommer fortfarande tillhöra samma organisation och mitt team indirekt, men till stor del ha andra arbetsuppgifter.

Vi avslutade dagen med att äta middag, och det var en mycket god burgare jag blev serverad!

2 Comments

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *