Uncategorized

Nu är helgen slut

Härliga söndag! Härliga helg helt enkelt. Vi har tagit tillvara på varenda timme känns det som.

Idag vårstädade jag vår balkong. Jag både dammsög och moppade därute. Sedan satt vi där en stund medan Isac sov. Solen tog. På de 20 minutrarna vi var där ute blev jag lite röd om både axlar och kinder. Det är vår!

Gott!

Nu är helgen slut och en ny jobbvecka stundar. Jag längtar till sommar och semester. Jag längtar efter parmaskinka, salami och lambrusco. Det är mums för magen.

One comment

  1. Ja, tänk vilken underbar helg det har varit 🙂 Massa utelek och frisk luft. Jag känner att hela jag spritter i kroppen med detta underbara väder. Vilka härliga fynd du gjorde på loppisen =) Hoppas ni får en bra vecka och att den går snabbt. Kramar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge