Mitt hem

Nu är det jul här i vårt hus

Dan före dopparedan

Jag beslutade mig för att ta ledigt två dagar den här veckan. Det var en genidrag måste jag säga. Att sprida ut alla julgöromål på tre dagar har gjort under för mina något höga stressnivåer. Skönt!

Vi har hunnit med att julhandla, köpa julgran, baka pepparkakor, dekorera pepparkakor, klä gran, panikköpa en ny julgransfot (den gamla hade visst gått sönder och läckte ut vatten på golvet), slå in klappar, ta killarna till frisören – och däremellan bara njuta, dricka kaffe och ha det gott. I början av veckan kände jag mig faktiskt mest stressad över julen, kände inte att jag hade hunnit njuta så mycket som jag velat och så vidare. Men nu, nu känner jag mig både glad och fylld av julfrid. 

Nu kan julhelgen komma, jag är redo. 

 

Blandade bilder från senaste dagarna. 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *