Bröllopet

När vi vill minnas tillbaka

Nu har det gått lite mer än två veckor sen vi blev man och hustru. Det känns som om att det var mer än så. Dagarna bara rusar iväg. Vi har fått ta del av bilder från fyra håll nu och väntar på några till. Sedan tänkte jag att jag skulle skicka in en hel massa bilder för framkallning så att vi kan skapa oss ett härligt fotoalbum. Planen är också att göra en fotobok med bilder som vi kan bläddra i när vi vill minnas tillbaka.

Här är vi på väg upp till kyrkan en stund innan vigseln. Nerverna dallrade men vi var så glada! Foto: Joanna Larsson

2 Comments

  1. Bilder kommer snart! Lägger ut dom på fb så fort jag har internetåtkomst med min egna dator, tänkte även föra över bilderna på ett usb-minne åt er. Lite bättre kvalité! =)

  2. Underbar bild =) Ni var så otroligt vackra!!
    Jag har inget jobb alls i höst. Visst kan jag få jobba timmar på ambulansen, sjukhuset eller i kommun, men jag vill ha nåt fast känner jag. Vill inte hanka runt på timmar och inte veta när man ska jobba. Så nu söker jag jobb för fullt. Jag står ju som sagt inte utan, men timmar är jag less på =P Kram

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *