Uncategorized

Några timmar på stan

Idag mötte jag och Isac upp Ida utanför Pizza Hut för en lunch och lite shopping. Vi valde båda pizzabuffén som var helt ok. Det var mycket folk i stan märkte vi när vi sedan gick i några butiker. Jag handlade ett par tjocka vantar till Isac. Igår när vi var på Ica lade jag ner alla våra mössor, vantar och halsdukar under vagnen. När det var dags att ta på sig alla dessa plagg igen märkte jag att Isacs ena vante var puts väck. Jag måste ha tappat den inne på Ica för han hade på sig vantarna ända in i affären. Jag tog såklart ett varv runt i butiken för att leta men utan framgång. Ska gå dit och se om den är upphittad imorgon. Så jäkla surt, jag blev lite ledsen över det. Hur som helst – nu har han ett par tjocka vantar.

Nu på kvällen tog vi ett ryck och slängde en väldans massa skräp. Med alla våra fina julklappar kom kartonger i mängder.

One comment

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *