Uncategorized

Några timmar på Gekås

Nu är vi några prylar rikare efter ett par timmar på Gekås. Redan efter fem minuter kände jag hur huggtänderna började växa i munnen med tanke på allt folk som stod i vägen precis överallt! Efter ungefär två timmar ledsnade jag till Mikaels förtjusning. Vi åkte dit på en perfekt dag kan man säga, de flesta har nog legat på stranden idag. Ingen kö in, ingen kö till kassorna. Som alltid en smula kaotiskt på vissa avdelningar, men det verkar det vara oavsett hur många som är inne i varuhuset. Tack och lov slapp vi också råka hamna på TV, något jag var en smula rädd för. Vill inte vara med i det programmet!


Pyjamas med robottryck. Täcke och kudde. Påslakanset. Dregellappar. Dinglisar till barnvagnen. En åkpåse. Nappar och napphållare. Bebistofflor. Bodies. Strumpor. Snuttefilt med Barbapapa-tryck. Babysitter. Badbalja. Bland annat!
Lite besviken blev jag över kläderna faktiskt. Finns det inga enfärgade bebiskläder, bortsett från vita?! Alla är prydda med diverse olika mönster. Jag som tycker om när det matchar kommer lätt att få tänka bort allt sådant när det blir dags att klä lillen.
Vi var duktiga och lät i stort sett inget onödigt slinka ner i kundvagnen. Tur att jag inte orkar gå så mycket! Två fina mammaklänningar fick åka med och två sällskapsspel. Samt lite godis till Mikael!

2 Comments

  1. Suck, vänta bara tills du kommer med barnvagn, och folk FORTFARANDE star i vägen, och blir helt blinda. Sant gör mig totalt vansinnig! Eller som här i affären, när jag kommer med Alex i vagnen, Isabella i filten och en matkorg dinglandes nära knäcka handleden och dessa kärringar blockerar diverse vägar i affären. SUCK! Det är de gangerna jag later en vacker svordomsramsa komma ut, pa svenska saklart 😀

    /Annika

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge