Foto och Grafisk design

Några favoriter i julgranen

Favoriterna i granen

Jag och Oliver stod och beundrade vår julgran förut, när Oliver frågade mig vilken som är min favoritkula. Oj, svarade jag. Jag kan omöjligt välja bara en. Det slutade med att jag fick välja tre, och det kändes ändå inte riktigt rättvist. Vi har så många fina kulor. Oliver kunde inte heller begränsa sig till en, utan pekade ut ett tiotal. 

Här är tre fina julgransdekorationer i vår julgran. Nallen längst ner, är topp tre för mig, den är inköpt på Harrods. Övriga toppfavoriter till kulor fick jag inte till att fotografera idag. Det är så mörkt här att jag fick rota fram mitt stativ, och ändå fick jag gå ner på jättelånga slutartider. Blir det sol någon dag den här veckan ska jag fotografera fler kulor, men då handhållet. 

 

 

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *