Foto och Grafisk design

Något litet och glädjespridande

Alla små vårtecken gör mig glad

Jag som hela tiden trott att här inte kommer några blommor, blev så glad idag. Först hittade jag några förrymda krokusar alldeles vid en häck, och sedan hittade jag flera klungor med påskliljor mitt på gräsmattan på baksidan. Och som om inte det vore nog, solen skiner och har gjort större delen av dagen. Väldigt energigivande. 

Isac har varit hos mormor och morfar i helgen. Oliver hade en kompis hemma igår, och vi slog även på stort och lagade god middag. Maken friterade närapå perfekta egna pommes. Jag gjorde kycklingfilé och grönsallad till. 

Jag har även haft en galen träningsvärk den här helgen. Den är resultatet av ett Högintensivt intervallpass jag körde i fredags. De övningarna har tagit, helt klart. Så snart jag införskaffat mig en vettig jacka, med fickor för nycklar och mobiltelefonen, så ska jag även köra igång med löpningen. Eftersom jag haft ett långt uppehåll, är min plan att börja ganska långsamt. Jag kommer att sätta upp mål, och göra en handlingsplan för att få det att hända. Kanske att jag börjar med några minuter eller en viss distans, och ökar upp. En gång i veckan är lagom till att börja med tror jag. 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *