Uncategorized

Något för mig och Isac till hösten

Satt och bläddrade i Lerums tidning förut, och fastnade särskilt för en annons. Helt klart något för mig och Isac till hösten. Inte för att jag på något vis tror att Isac ens kommer i närheten av att kunna pyssla, men vi kan ju umgås med andra föräldrar och barn. Är det kanske till och med så att det är några Lerumsbor som läser min blogg och vill följa med?

Snygg urklippning, eller hur?! 

3 Comments

  1. Hej! Dit tänkte jag o Noa också gå. Såg även att det finns en öppen förskola i floda som börjar nästa vecka. Dit ska vi ABSOLUT! Grattis till din lille kille på 1 års dagen i efterskott. Caroline o Noa.

  2. Hej! Jag såg att du skrivit till mig på Familjeliv angående promenadsällskap i Lerum för ett tag sedan. Varit dålig på att logga in där, vore kul om du fortfarande vore intresserad! 🙂 Hör gärna av dig på Familjeliv eller maila: aengelstierna@gmail.com // Åsa

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge