Isac

Naanbröd

Indiskt.

Tack vare internutbildningen den här veckan har vi långlunch. Då räcker tiden gott och väl till att gå ut och äta. Idag var det indiskt som stod på menyn. Mycket gott. Framförallt att doppa naanbrödet i såsen. 
Jag har förresten gått och blivit förkyld. Så retligt. Jag kände av det redan igår och imorse när jag vaknade var det ett faktum. Jag tror att det är Isac som smittat mig. Sedan han gick tillbaka till förskolan efter sommaruppehållet har han varit konstant snorig. 
Och apropå Isac. Nu börjas det igen! Ena sekunden vill han något, andra sekunden har han ändrat sig och blir fly förbannad. Det är bara jag som ska göra saker och ting. Mamma ska göra välling, mamma ska ta på tröjan, mamma ska… Dessa perioder med trots och viljestyrka alltså. 

2 Comments

  1. Jag känner igen det där. Fast här ska pappa göra det mesta eller han är iaf roligast att vara med just nu. Haha!! Jonathan har gått en vecka på förskolan så jag väntar bara på smällen här också…
    J pratar och vi förstår han, men mycket hans eget språk 😉 och där märker vi dom gångerna han inte förstår blir han arg, frustrerad och skickar iväg det som finns i närheten för stunden. Kram kram

  2. åh Moa är också en sån period nu! man märker direkt på deras humör och tålamod när det är “såna” perioder på gång. Bara för en annan att andas och försöka ha tålamod själv. Inte så lätt alla gånger! Phu!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge