Uncategorized

Mycket vill ha mer

Igår fick vi äntligen tummen ur och tog oss till Ikea. Jag överdriver inte när jag säger att halva Göteborg var där. Inte världens lättaste att hitta en parkeringsplats, men det gick till slut. Väl inne på Ikea rusade vi igenom varuhuset som två upphetsade tjurar. Vi fick väl med oss det viktigaste, men jag har kommit på minst fyra saker till som jag behöver; en skohylla till klädkammaren, korgar att lägga halsdukar och mössor i, en snygg tavla till vardagsrummet och tyngder till gardinerna. Jag får muta Mikael med godis så han kör mig dit snart igen.

Apropå förvaring. Jag har just rensat ur min garderob. Fantastiskt vad mycket kläder man har. Hälften av dem visste jag inte ens existerade. Man glömmer så lätt. Hittade en hel del fina tröjor. Längtar till hösten så jag kan få använda dem. 
stens måsten
Rosa v-ringad tröja från Gant
Randig skjorta.
Bruna alternativt svarta stövlar.
Ja, jag skrev ju det! Mycket vill ha mer.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *