Uncategorized

Mycket vill ha mer?!

Det är inte lätt att ha ett tekniskt intresse, alltså. Prylgalning kanske man också kan kalla mig?

Jag är grymt sugen på att göra två inköp, men de är av det dyrare slaget, så det är inget man drar och gör utan lite eftertanke. Åtminstone inte jag. För lika prylgalen som jag är, lika snål är jag när det gäller dyrare inköp. När jag köpte mitt senaste objektiv vägde jag för- och nackdelar i flera veckor innan jag slog till.

Det jag är sugen på nu är hur som helst ett macroobjektiv och en iPad. Jag har redan ett bra macroobjektiv, men jag vill ha ett med en annan brännvidd, närmare bestämt 100 mm. Det skulle tillåta mig att komma riktigt nära mina objekt, och skulle ge ett ännu krämigare skärpedjup. iPaden vill jag ha för surf, bloggande, netflix-tittande och i viss mån fotografering. Och det måste väl inte nödvändigtvis vara en iPad (min man ser hellre en android), men jag är mer sugen på en iPad än en surfplatta av annat märke.

Detta ovan till trots ligger jag ändå i lä här hemma, och jag kan väl gissa att jag blir lite påverkad också?

IMG_3445_blommaHär hade jag kunnat gå riktigt nära med ett 100 mm’s macro!

 

One comment

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge