Uncategorized

Mycket på G

Jippie! Jag har äntligen slutfört en av fyra saker jag lovade mig själv att ta tag i under påskledigheten. Kan ärligt säga att jag varit lite lat. Men jag har också prioriterat att vara ute mycket i solen, och det tycker jag är helt legitimt. Men ja, jag erkänner att jag har lite dåligt samvete. Men äsch, det kommer en ny helg snart!

Det är mycket på gång det här året. Jag har under morgonen sökt de sista kurserna inför hösten. Många roliga kurser blev det, och förhoppningsvis kommer jag in på fyra av dem. Det ska bli väldigt roligt att studera under hösten, och kanske även våren. Jag har inte riktigt bestämt mig där ännu. Det ger sig. Ni kanske undrar vad för sorts kurser jag har sökt? Jag kan ge ett par hintar. Det handlar om grafisk design, projektledning, marknadsföring och webbdesign. På ett ungefär!

Någon gång under senare delen av året kommer vi att åka med Mamma, Pappa, Hans och Katarina till London. En gåva till oss från mina föräldrar. Kan inte nog uttrycka hur glad jag är över detta! Har ’London-abstinens’! Då ska jag visa Mikael allt vad London har att erbjuda! Han fick lite panik när vi pratade på om hur mycket vi brukar shoppa, men det finns ju så mycket mer än bara affärer i London! Jag tror jag vill åka London Eye igen. Sen finns det ju mängder med museum, parker, pubar, parker och attraktioner för den som vill uppleva.

Innan såväl plugg som resa, kommer en sommar med tillhörande semester. Det är lite sjukt, men för en gångs skull längtar jag mer efter hösten än sommaren. Konstig känsla.

2 Comments

  1. Jag kom på att jag vill åka till London igen snart så det blir att boka om ca en månad =) När åker ni?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *