Uncategorized

Moviestar, oh moviestar….

Eller inte!

Men jag har faktiskt tränat den här veckan! Jag har tränat inför nästa vecka. Vi fick rådet att filma oss själva fler gånger när vi gick pedagogikutbildningen, just för att det är så lärorikt. Okej då, tänkte jag. Jag gör väl det 🙂 Det är faktiskt fortfarande lite jobbigt att se på sig själv på “vita duken”, och ja, det känns lite pinsamt att prata till eller med en kamera. Men när jag kikade på filmerna så ångrade jag mig inte! Jag jobbar mycket med mimik och kroppsspråk, men måste påminna mig själv att ta pauser då jag pratar fort, och även tänka på att inte göra små nervösa saker, som att säga äh eller greja med håret. Och jag vet också sen i våras, att man efter en halv dag kommer in i det, och då går allt utav bara farten.

 

wp-image-1076332687jpg.jpg

Pratade lite om mitt favoritsmink på skoj för att ha något konkret att prata om inför kameran.

wp-image-295691745jpg.jpg

Insåg att vår golvlampa från Ikea funkar utmärkt som studiolampa. Man tager vad man haver 😉 Funderar dock på att införskaffa mig en dagljuslampa.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge