Isac

Motorcykeln till Ullared

Idag gjorde jag och min man en rätt knasig grej. Vi tog motorcykeln till Ullared. Utrustad med en stor militärväska på ryggen satte jag mig bak på hojen och såg fram emot turen. Vi stannade i höjd med Fjärås på vägen dit och tog en fika. Vädret gassade och min glass satt fint.

Väl i Ullared låste vi in våra saker i ett stort förvaringsskåp och vandrade in i varuhuset. Tack vare vår begränsning kunde vi inte handla så mycket och det tackar väl plånboken för. Hade vi tagit bilen hade jag garanterat handlat mer. Nu kom vi hem med strumpor, underkläder, presenter till Isac, en kakburk, godis, muffinsformar, smink och lite kläder till Isac bland annat. De hade många fina tröjor men just i Isacs nästa storlek var det väldigt utplockat. Synd. Innan vi åkte hemåt igen åt vi på Rasta precis mitt emot Gekås och tog även en liten tur bort till en galleria. Inne på MQ´s outlet köpte jag ett linne för 25 kr. Ursäkta, men vilket jäkla kap!

Fika på gräsmattan.

Isac spanar på något.
Isac hade haft det gott hos farmor och farfar, som bland annat köpt en pool till honom. Den hade han gillat mycket. Kan tänka mig att det var underbart att plaska runt i den i värmen idag. Blev själv sugen på att lägga mig i den när vi kom dit för att hämta Isac. Innan vi åkte hem med vår lille prins tog vi en fika. Vi satt på en filt på gräset, underbart mysigt. Svensk sommar när den är som bäst!

One comment

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *