Uncategorized

Möte och buffar

Hela eftermiddagen idag satt jag i möte. En stund in på mötet hände det plötsligt grejer. Den lille började sparka och buffa med en väldig frenesi. Och länge! Det längsta jag känt hittills. Och jag måste säga att jag älskar att känna hur det sparkas, kickas och rörs runt där inne. Tänk att jag bär på en liten människa? En människa som växer och frodas och en dag kommer ut som mitt barn. Vårt barn.

I slutet av mötet skulle vi spela något sorts personlighetsspel. Vi spelade inte hela så som man skulle utan chefen hade valt ut en del av leken. Den gick ut på att en utvald person drog ett kort, som vi i gruppen kom överens passade bäst in på en av kollegorna. Sen fortsatte det så fram tills att korten var slut. Vart och ett av dessa kort innehöll en egenskap eller kvalitet. Jag fick ganska många kort, och det var riktigt kul att se hur de andra uppfattar en.
Taktfull.
Flitig.
Ärlig.
Disciplinerad.
Uppriktig.
Det är Liselotte enligt kollegorna.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *