Isac Oliver

Mors dag!

Idag är det Mors dag. Jag fick mörk choklad och trisslotter av mina killar.

Har känt av lite baby blues i två dagar nu, känt mig en smula låg. Det bör klinga av under morgondagen. Amningen har kommit igång fint, det är en riktig liten snuttgurka vi fått. Isac tog aldrig napp, bortsett från tre gånger i början eller så, men den här lillkillen kan nog mycket väl bli en nappkille. Kan vara skönt för mig om inte annat. Har han tur kan han hitta sin tumme, men den lille rackaren slinker ur munnen ibland. Inatt blev det en hel del amningspass.

Isac kämpar på med våra nya rutiner här hemma. Han har det lite jobbigt ibland, stackaren. Samtidigt som jag njuter av de första dagarna med vår underbara bebis kan jag även längta några veckor framåt, då allt lagt sig mer. Allt har sin tjusning helt enkelt.

Mys. 

Present.

One comment

  1. Ja, det stämmer. Isac kommer snart in i det också o då brukar det bli massa gos o mys istället. För Jonathan gick det fort ändå att anpassa sig och vi har haft härliga veckor tills förra när hon blev 11 veckor, nu small det ordentligt och trotsen är här och lillasyster är dum osv. Det jobbiga är att jag tar ju åt mig av allt. Men en nära vän sa att det var likadant för henne när hennes minsta blev 2 1/2 månad så hände något i några veckor o sen lägger det sig igen. Dessa eviga faser. Haha!!! Men just nu kan jag känna mig ensam när Oskar jobbar så långa pass. Idag ska jag prova med Leos Lekland om jag kan aktivera honom lite.
    Vad fina både Isac o Oliver är. Stort Grattis igen!! Kram Fialotta

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge