Uncategorized

Mors dag

Mors dag, och jag har blivit uppvaktad med gofika! Tänk att jag i augusti varit mamma i hela sex år.

Idag har det inte varit mycket action här hemma. Vi har alla varit lite trötta efter gårdagen, och jag har dessutom haft ont i mitt ena öra sen igår kväll. Tog en värktablett i går kväll, men den hjälpte inte fullt ut. Idag kom jag på att testa att ta en allergitablett, samt en dos nässpray med kortison. Något av detta hjälpte, för nu känns det inte alls lika illa i örat!

Alla i familjen har sovit en stund mitt på dagen idag, Oliver och jag sov längst. Oliver är alltså inte pigg på att somna… Jag skulle däremot kunna somna närsomhelst tror jag, och det är allergitablettens förtjänst. Förstår varför man i vissa fall ordinerar Tavegyl som sömnmedel 😉

 

IMG_3226_blomma

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *