Uncategorized

Möhippa, spa och en natt på egen hand

Igår överraskade vi min kusin med en möhippa. Hon blev minst sagt överraskad, jättekul verkligen.

Vi hade bokat in oss på spa, med en tapasbricka samt bubbel att börja med, samt en efterföljande trerätters middag, och jag valde tillsammans med halva gänget att sova över, medan andra halvan åkte hem efter middagen. Jag kan säga att detta verkligen var väl tajmat efter en vecka med sjukstuga. Jag såg fram emot att få testa på Arken Art garden Spa tillsammans med tio andra goa damer, och att få göra detta när man känner sig som mest sliten – bra tajming helt enkelt.

På Art garden har de en del olika bassänger, bastualternativ och en bubbelpool. De erbjuder både mörkrum och ljusrum, kopparbad med varma stenar, japansk tvagning och har en lounge där man kan fika och äta frukt. Hela spa-konceptet blev en utmaning för rastlösa mig, samt att man ju dessutom skulle tänka på tystnaden. Men när man väl tillät sig slappna av var det härligt! Min favorit var den varma källan, en knappt fyrtio grader varm pool. Där fanns också en sjugradig liten pool som man kunde vandra genom i anslutning till den varma, den var inte lika härlig. Men kontrasten mellan kallt och varmt ska tydligen vara bra, så jag var ju tvungen att testa! Även den varma utomhuskällan var extra härlig enligt mig.

Middagen var gudomlig, både förrätt och huvudrätt smälte i munnen! Och vinet till var inte heller att förakta. Desserten var också god, men inte i klass med de första två rätterna. Efter en massa prat och skratt var det dags att trilla i säng, för att kliva upp till en av de absoluta fördelarna med att bo på hotell – frukosten!

Utanför.

En del av inredningen.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge