Inredning Isac Oliver

Möbelshopping och tacos

Idag kände jag att det var dags att nyttja mina presentkort på Mio som jag fick för nästan ett år sen nu, så jag drog med mig min familj till Mio. Det blev ett nytt soffbord, en tvättkorg, en väggklocka och en ugnsform. Visar någon annan dag, soffbordet monterar vi imorgon.

Efter möbelshoppingen åkte vi till Floda och åt tacos med hela la famiglia! Det har varit helt underbart att vara ledig i helgen. Barnen sov ända till åtta imorse dessutom, och till sju igår. Lyxigt! Denna natt var dock stundtals orolig, då maken min var borta igår kväll, och jag fick finbesök i sängen av barnen som inte ville sova själva såklart! Låg som i ett skruvstäd kan man säga. Så det var välförtjänt med lite sovmorgon.

Från igår när vi var ute och lekte.
Oliver är helt galen, och klättrar förutom i rutschkanor även upp på klätternätet helt själv.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *