Bröllopet

Mitt stackars lilla nyckelben

Söndag kväll och jag fick plötsligt en väldig värk i mitt vänstra nyckelben. Ungefär som om jag har sträckt det. Så känns det åtminstone, sen om man kan sträcka ett nyckelben eller inte orkar jag inte forska i. Troligtvis inte. Ont gör det i vilket fall som helst.

Det finns en affär uppe i Almekärr som har 50 % rea på nästan alla sina varor, så jag styrde in barnvagnen där häromdagen. Jag kom ut med ett, i mitt tycke, väldigt fint kakfat. Saken är nämligen den att jag aldrig ägt ett kakfat innan, och när jag fick se det i skyltfönstret kände jag att jag ville ha ett. Någonstans långt inom mig finns det en liten tant som bara älskar tanken på sju sorters egenbakade kakor på ett vackert kakfat.

Mitt fina kakfat.


Jag har ett litet dilemma också. Jag fick ju hem underkjolen som jag provade tillsammans med brudklänningen. Men jag tvekar över huruvida jag ska lägga upp klänningen lite framtill eller inte. Vi snackar inte många centimeter. Till saken hör att klänningen är måttbeställd efter mina mått så jag tycker att den borde se ut som den ska. Ida tyckte det såg bra ut när hon hjälpte mig i torsdags, utan underklänningen till och med, men nu velar jag fram och tillbaka. Jag har sökt på internet efter brudklänningar i alla möjliga olika modeller och de ser väldigt olika ut. En del är långa både framtill och baktill, andra slutar precis vid marken. Några slutar vid marken därfram och släpar baktill. Huvudbry.

Idag var vi hos Lena och hennes man och hämtade ett helt gäng med placeringshållare och ljuskoppar i olika former som vi köpt av dem. Ännu en sak att bocka av listan med andra ord, gott.

Tjuvtitt….

4 Comments

 1. Ohhhh, spännande 🙂 Blir så nyfiken =P Idag är det ett år sen vi gifte oss och jag minns det som igår 😉 Stor kram!!

 2. Ska bli roligt att få sen nån bild på er som brudpar sen!

  Ang längd på klänningen, om det är menat att den ska gå ner till fötterna tycker jag att det ser bäst ut om den slutar så långt ner mot marken som det är möjligt.
  Och med det menar jag, att du ska kunna gå i den så att du inte snuddar med skospetsen på tyget när du tar steg framåt då det är lätt att nypa till tyget och snubbla till, samt om den är axelbandslös råka halka nerför lite för långt 😉

  Låter det svamligt?

 3. Sv – åh vad härligt att höra fler som tänker/resonerar som vi gör! Tycker jag stöter på så många som inte kan eller vill göra det ena eller andra…för dom har ju barn nu. Eh? Väldigt konstig inställning!

  men vad spännande med en tjuvkik, tror du kommer se ut som en dröm!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge