Inredning Mitt hem Uncategorized

Mitt nya inredningstokiga jag

Det är lite farligt att vara inne i bostadssvängen, åtminstone för mig. Jag är tokigt intresserad av inredning just nu!

Häromdagen köpte jag till exempel totalt sex nya knoppar att ha i ett framtida boende, och jag köpte även en ny ram från H&M Home. Den sistnämnda ska dock upp redan så snart jag får den levererad, och jag har gjort ett eget print för detta ändamål, som jag ska skriva ut och montera in så fort jag fått ramen. Den ska sedan få hänga på väggen ovanför min fina blomma, som kan skådas på nedersta fotot. Fick inte till en bättre bild eller vinkel, då Isac stod med två bobbycars precis bredvid, men jag visar såklart slutresultatet.

Det hjälper förresten inte heller att läsa inredningsbloggar eller inredningsmagasin! Jag har dock inte riktigt lust att prioritera dyra inredningssaker eller möbler just nu, och jag har även två klåfingriga barn hemma, så det får bli på en rimlig nivå detta, men det är alltid kul att inspireras. Och jag vet ungefär hur jag skulle vilja ha det i ett framtida boende. Vita eller i alla fall ljusa väggar i barnens rum, ett kök i ljus stil men med en fondvägg i blommig tapet designad Pip Studio, och gärna en panel i köket, som ska målas vit i så fall.

 

hmprod

Kär i denna ram!
print_ramPhotoshop, som jag tog in printet i för att kunna visa det här på bloggen,  fifflade till måttet på ett skumt sätt, men originalet är 13 x 18. 

 Det är inte jag som lagt ett par brillor i hyllan 😉

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *