Uncategorized

Mitt mammahjärta värker

blogg_sch

Bilden på den döde lille killen, som åker runt på internet och i  media, har nog inte undgått någon. Den krossar mitt mammahjärta, jag vill verkligen bara gråta när jag tänker på den bilden. Inget barn ska behöva leva så! Barn ska somna i en trygg säng och med mat i magen, inte på flykt undan ett krig. Och ännu värre, förolyckas ute på havet och spolas i land. Ärligt talat så önskar jag att jag aldrig hade sett den bilden, man vill liksom ha skygglapparna på…

Så, jag bestämde mig för att bland annat lägga en beställning på denna sida! Kvinnan som driver sidan, och dessutom gör väldigt fina grafiska posters, skänker just nu vinsten till Vi gör vad vi kan. Jag köpte faktiskt även två små presenter till dessa goingar 🙂 jag har även skänkt en slant till Rädda barnen.

Kram och kärlek, ta hand om varandra!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge