Foto och Grafisk design

Mitt i smällkalla vintern…

… så längtar jag mer än någonsin efter våren. Som alltid med andra ord. Jag är tacksam över att januari månad har gått såpass fort som nu i år. Många blir deppiga under hösten, men inte jag. Januari månad har däremot varit min absoluta deppighetsmånad i många år. Vis av erfarenhet vet jag dock att så snart februari är över börjar vi gå mot ljusare tider. Förvisso kan mars månad erbjuda både ett och två bakslag i form av snö och kyla, men blotta vetskapen om att det är vår enligt kalender gör det hanterbart.

 I slutet på april 2009 tog jag det här fotot uppe vid Skansen kronan. Mitt älskade Göteborg. När våren kommer känner jag alltid hur mycket jag tycker om staden jag växte upp i. 
Samma månad och samma år fotograferade jag dessa vackra plommonblommor.

Nu i år ser jag mer än någonsin fram emot våren. Jag är så less på att krångla på en overall på en måttligt road liten kille på ett och ett halvt år. Och mössa. Och vantar. Och fuskkrage. Och skor. Det är verkligen inte populärt. Eller för att tala klarspråk; barnet skriker, ålar sig och slänger sig på golvet varannan gång. Mamman får kämpa för att bibehålla tålamodet. Det ska bli så skönt att slippa overallsfanskapet!

2 Comments

  1. Hihi jag hade nästan exakt samma diskussion med Lars idag. Jag har alltid älskat vintern sa jag till honom, men att nu längtar jag efter var sommmar och sol. Sen tänkte jag efter en sekund varför det är sa och svaret bara radade upp sig: 2 barn som ska ha pa jacka mössa och skor. Vi har än sa länge haft ganska mild vinter sa overall skippar vi. Eller faktiskt behövs det nog inte riktigt här, utan är det blött ute kör vi bara med regnbyxor. Jag är riktigt glad att jag slipper slänga pa en overall pa Isabella, sa som du beskriver Isac- same shit here 😉

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge