Uncategorized

Missbrukare av papper

Jag har blivit tokförkyld. Var sådär lagom förkyld innan Stenungsbaden, men nu är jag helt vansinnigt förkyld. Det i kombination med allergi gör mig till en missbrukare av toapapper/näsdukar. Imorgon ska jag till läkaren. Ska bli spännande att se vad han säger om mitt tillstånd.

Igår var ingen rolig dag! Trött, bakis, grinig. Men efter en och en halv timmes sömn på eftermiddagen, med mysigt sällskap, så var man människa igen. Lyckades även klämma en supergod pizza samt hälla i mig x antal glas cola och juice. Att vara bakfull är inget för den hälsosamme.

Vad händer idag? Mikael jobbar och jag ska ta det lugnt. Ska försöka få ordning på de sista flyttlådorna. Om jag orkar ska jag ta en promenad.

Jag och Mikael spelade ett grymt roligt Wii-spel igår. Raving Rabbids 2. Där kan man snacka om kaniner med hyperaktiva problem! Prova det!

One comment

  1. oops sorry, kännssom att om någon är förkyld nu så är det mitt fel :p

    men jag mår iallafall bättre:)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *