Uncategorized

Min helg, fullt ös!

Min helg

Men hallå där! Litet uppehåll här igen. Blir lätt så när det är fullt i schemat. Låt mig berätta om min helg! Motion, lekplatshäng, vin och tårta sammanfattar den rätt bra.

 

Vab och avtackning

Jag började helgen med att vabba igen i fredags. Isac ville också vara hemma och ta det lugnt, så det fick han såklart. Gäller att passa på nu, även om hans fröken gärna ser att barnen är med varje dag i skolan. Till hösten är det slut på sådant, då han ju får skolplikt. Jag och barnen var ute en stund i solen också, älskar när solen skiner! Tack vare att det är lä på framsidan är där hur gott som helst att sitta. Vi hittade vårtecken också.

På kvällen var det avtackning för en KC-kollega, som går vidare till ny tjänst. Vi bokade bord för en vecka sedan. Åt goda burgare på Holy Cow, till efterrätt blev det milkshake! Men inte vilken shake som helst. En milkshake med rom och Amaretto. Slurp, sa det.

Vi avslutade med ett par öl på Posthotellet. Jag är ju nästan aldrig ute i svängen numera, och har förträngt det här med att stå och knö vid baren. Inte min grej 😉 En av mina manliga kollegor och jag pratade om dejtande, och han berättade att en, jag citerar, “äldre hade skrivit” till honom. Han visade mig konversationen lite snabbt, och åldern stod bredvid bilden. Måste varit någon app. Hur som helst, åldern var 30+. Jag såg då en ypperlig chans att driva lite, och pikade honom för ordvalet. Sen frågade jag honom om han glömt hur gammal jag är?! “25, väl?” Varpå jag svarade att jag ju är lika gammal som den där “äldre”. Haha! Folk brukar säga att jag ska vara glad över mina gener. Innan har jag mest tyckt att det varit trist att se så ung ut, eftersom man inte alltid blir tagen på allvar. Men nu känns det ändå rätt okej 😉

 

Vårtecken!

Vårtecken #2

 

Skridskor i Nolhaga

 

Jag åkte hem tidigt i fredags, ville ha hela lördagen med barnen. Vi hade inga direkta planer, hade reserverat helgen åt att eventuellt vara flytthjälp, men det behövdes inte 🙂 Vid nio ringde en mamma på Olivers förskola, och undrade om vi ville hänga på några familjer från förskolan till Ishallen vid Nolhaga. Pitchade idén för Isac, som blev eld och lågor. Maken tyckte också det kunde bli kul, så vid tolv åkte vi dit. Vi hyrde oss varsitt par skridskor, och tog på oss overaller och termobyxor. Oliver fick panik ute på isen när han ramlade, det var hans första gång ute på isen, och han blev jätteledsen. Jag satte mig med honom en stund på en bänk, och sen fick han sällskap av en förskolekompis mamma, som inte åkte skridskor. Efter ett tag kunde han tänka sig att gå ut på isen igen, om han fick sitta på en släde bredvid en annan kompis från förskolan. var det roligt! 

Själv tyckte jag det var väldigt roligt, om än jobbigt! Fötterna värkte! Idag har jag lite träningsvärk i axlar och ben, men det känns bara härligt! Vi fick blodad tand, jag och min man, så vi pratar om att köpa egna skridskor och åka mer! Efteråt gick vi bort till lekplatsen som ligger bredvid ishallen och fikade. Barnen lekte såklart för fulla muggar också.

 

Dirty 30

På kvällen var jag bjuden på en väninnas 30års-fest! Gammal tant som jag är, så var jag helt slut efter middagen i stan under fredagen, samt dagens aktivitet. Men det var bara att svira om till en glittrig outfit, och platta till håret. Tämligen onödigt dock, då det var vräkte ner snöblandat regn i Göteborg. 

Vi bjöds på massor med goda tilltugg, tårta och andra desserter, samt massor med gott att svalka strupen med. 

Denna söndag planerar jag ska få gå i lugnets tecken, en promenad ska jag få till vet jag i alla fall. Stegtävling på jobbet nu!

3 Comments

  1. Härligt med vårtecken o öl på post, inte fel;)
    Svar: Ja en alldeles underbar ras, jovars det är allt fart på denna killen med men han har ett så lugnt och fantastiskt lynne, men visst får han sina ryck. Bara charmigt,hehe.
    Jaaaa april passar mars är änna fullbokad;) Ja skog, gud så himla ballt om vi kan få till den perfekt bilden med ljuset i skogen!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *