Isac Oliver

Mina fina barn

Min fina!

Igår var vi bjudna på middag hos Mikaels faster. Isac var i sitt esse, och således ett riktigt charmtroll. Oliver sov mest, han somnar som en stock när vi åker bil, och sover gärna vidare i babyskyddet. Man märker annars att Oliver blir större, för han är mer vaken nu, och allt längre perioder. Imorse serverade han mig leende efter leende. 
Idag var jag och Isac för sista gången på nuvarande förskolan. Dels för att hämta upp hans saker, men också för att han skulle få leka där en sista gång. Först var han lite blyg, och ville inte gå in. Väl inne tog ett av de andra barnen honom i handen, och då var blygheten som bortblåst. Isac var saknad på förskolan, mysigt att höra. Även Isac känns större. Nu har han lekt själv i över en timme. Jag minns fortfarande när han aldrig ville leka själv, utan man skulle vara med jämt. Favoriterna just nu är spisen och alla redskapen, dockan, lektältet och att låtsasprata i telefon. Han för riktigt roliga samtal. 

One comment

  1. Hej Liselotte,

    Jag skulle gärna vilja ha kontakt med dig gällande sponsring, men hittade ingen emailadress.
    Skulle du kunna skicka ett email till adressen nedan, så svarar jag med mer information.

    Mvh Jonas
    j.carp@wirkungsvoll.de

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge