Oliver

Min tappra Oliver

En erfarenhet rikare

Samma dag som jag och Isac var iväg och besökte Botaniska åkte maken och Oliver och gjorde ärenden. I samband med det ramlade stackars Oliver och slog upp sitt högra knä. Det resulterade i ett besök på akuten och sju stygn. Stackaren. Min tappra son, som skötte sig så bra. Modiga Oliver, som ville titta när läkaren sydde och dessutom hade ställt en hel rad med nyfikna frågor. Han hade inte rört en min när han fick sin bedövning heller. Det är min son, det. 

Igår lät vi Oliver leka lite lugnt med en kompis, det blev han väldigt glad för. Det har varit både långa och tråkiga dagar utan lek, spring och cykling. Oliver är väldigt aktiv och road av att hänga med sina kompisar, så det kan man lugnt säga att han saknat och längtat efter. 

 

Gammalt foto på min Ollie.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *