Isac Uncategorized

Min stolta femåring!

Idag har jag jobbat. Killarna har bland annat varit på Toys ´R Us, och där fick Isac en klocka! Han är väldigt intresserad av siffror, och vad klockan är, och han är väldigt stolt över sitt armbandsur.  Känns på något vis som ännu en milstope, första klockan. Om ett halvår börjar han förskoleklass, vad händer med tiden? Stoppa klockan?!

 

 Isac valde en Legoklocka.

 

Jag blev upphämtad av min familj efter jobbet, och vi åkte först till Ica och handlade middag, och sen hem för lite lördagsmys! Jag och Isac avslutade kvällen med att spela ett Bamsespel. Det är faktiskt ett spel som jag har tagit med mig från när jag var liten, och det funkar än! Oliver är lite för liten för att spela, men han är gärna med på sina egna villkor. Han vill ha en egen spelpjäs, och är väldigt intresserad av att slå tärningen.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge