Uncategorized

Min status

Den här veckan har inte varit den bästa för mig ur hälsosynpunkt. Jag har varit förkyld och det har satt sig på stämbanden, jag har varit yr och jag har för första gången i mitt liv svimmat. Tack vare detta har jag små ömmande bulor på pannan och en öm handled. Jag har dessutom nästintill tappat rösten.

Ärligt talat så känns det lite läskigt med en sådan där svimningsattack. Framförallt med tanke på att jag tidigare under den dagen känt mig yr. Man börjar ju fundera lite över orsaken, om det nu finns någon. Högt blodtryck? Eller lågt? Stress? Ett led i min infektion?

5 Comments

 1. usch, stackare! inte alls kul när man inte mår bra. själv har jag lågt blodtryck och lider då och då av svimningskänslor och matthet, lite läskigt.

  ja vinprovning var verkligen trevligt, dock kanske den inte nådde sitt syfte riktigt eftersom jag inte känner mig mycket klokare efteråt 😛 förstod ingenting om olika druvor t.ex.
  Och det billigaste vinet var det godaste tyckte jag, haha!!
  kram

 2. Usch, lät inge vidare alls med svimningsattack. Du kanske skulle kolla upp bltr? Har ni inte sån möjlighet på jobbet?
  Ja, precis. Finns det tillfälle så får vi sova när vi vill på dygnet. Men från 01 på natten går vi ner på lågjour och händer det inget så har vi bara knappa 30 kr/timman. Dock om det händer något går vi in på kvaltid. Så kan vara väldigt varierande.
  Handla på rea är alltid roligt. Och jag handlar nästan bara till lilla J nuförtiden också, endast till mig själv bara om det är ytterst nödvändigt *haha* Kramen

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge