Uncategorized

Min sinnesstämning just nu

Blä. Kort och koncist. Det ordet kan definitivt sammanfatta dagens sinnesstämning. Känner mig kass. Nere, känslig, sentimental, irriterad. Häromdagen började jag nästan gråta när jag fick se en söt boxer som bor här i området. Jag lyssnar bara på sorglig musik. Jag tänker en massa. Känner mig orolig, har ångest. Mitt humör pendlar fram och tillbaka. Ledsen. Glad. Ledsen. Glad. Fram och tillbaka. Jösses.

Jag har köpt några pocketböcker, och imorgon ska jag på bio. Tror och hoppas att det ska stabilisera min sinnesstämning. Mikael är borta och spelar tv-spel. Själv har jag druckit kaffe och försöker landa efter en hård vecka. Vet inte om jag är uttråkad eller om jag tycker att det är skönt att vara hemma en fredagskväll? En del av mig hade så gärna suttit hemma hos någon rolig själ och sippat vin eller kaffe. En annan del älskar lugnet här hemma. Ambivalent var det ja.

Jag skriver inte det här för att ni ska tycka synd om mig, jag behöver bara få det ur mitt system.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *