Uncategorized

Min lördag

Igår hade jag en underbar dag. Kan visserligen inte påstå att det var jättehärligt att stiga upp halv sex en lördag, men det var bara att bita ihop. När jag väl kom ner till Masthuggstorget och träffade I och M, ja då visste jag att att det skulle bli en rolig lördag!

På ditresan: Mousserande vin till frukost!

 

Malin inspekterar min nyss inköpta choklad.

 

Först vann Malin 200 kronor på en enarmad bandit. Sedan gjorde jag detsamma. Underbart!
Cheers!

 

När båten kom in vid 18:00 stod Mikael och väntade på mig. Vi åkte raka vägen till Floda där det vankades tacos. Det var väldigt mysigt, och vi pratade om en hel del intressanta saker.

Halv tolv igår somnade sedan en trött liten Lompan. Det hade varit en händelserik dag.

2 Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *