Uncategorized

Min helg

Då var ännu en helg snart till ända. Men för första gången på hundra år vill jag inget hellre än att det ska vara måndag!

Vad har jag gjort då? I fredags var jag och Per från jobbet på bio. Per var bakis, och jag var trött efter alldeles för lite sömn natten innan, så det var två sega varelser som sågs en stund innan bion för att prata lite. Filmen som vi såg, filmen om Tenacious D, var helt klart värd att se. Jack Black är hur rolig som helst, och grymt musikalisk. Hans minspel! Fantastiskt.

Igår vaknade jag, pigg och utvilad, och på ett härligt humör. Snabb sväng på stan för att köpa present till Lina, och mascara till mig. Hem, och på med kalas-outfiten. Oscar fyllde fem i veckan, så kalas i Romelanda var vad som stod på schemat. Han är så söt! Min bästa Oscar. När vi skulle gå gav han mig en avskedskram, och vägrade släppa mig, för han ville inte att jag skulle åka hem. Jag var förresten den enda som fick en kram.

På kvällen var det fest som gällde. Avskedsfest. Lina och Richard flyttar idag till Stockholm. Vi sjöng oss hesa med hjälp av Singstar, till diverse olika låtar. Även dansmattorna åkte fram, och jag säger bara såhär; Jag suger! Vi körde visserligen medium, men ändå! Kändes lite som sista natten med gänget. Ledsamt. Men för att se det från den ljusa sidan; Stockholm kommer få eminent besök i sommar, utav mig! Tog taxi hem då jag var minimalt sugen på att stå och trängas med fyllon vid valand, och det dessutom regnade. Taxichaffisen verkade ha betalt per ord. Skönt att komma hem och sova.

Idag har jag umgåtts med päronen. Köpte en ny tröja/klänning och ett par tajts. Nu är det dricka the som gäller. Dricka the och längta till morgondagen.

Pirr i magen.

2 Comments

  1. Det ligger i luften, nånting är på gång =) Tack för en kul kväll i lördags. Sista natten med gänget…i Göteborg i alla fall. Nu är det stockholmsfester som gäller! Puss.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *