Uncategorized

Min fredagskväll

Igår efter jobbet begav jag mig till Kellys för att genom en After Work fira att Angelica lämnat Telia för att prova sina vingar och göra det hon verkligen vill göra. Det var en trevlig kväll. Pratade Japan med en kille som kallade mig för Japanofil. Det innebär tydligen att man är fäst vid Japan. Han hade varit där och studerat ett år så det blev mycket prat om kulturen där. Drack en supergod alkoholfri drink som smakade som en milkshake.

Innan Kellys gjorde jag och Amina ett stopp på Burger King på Järntorget. Hej, nostalgi! Kikade lite diskret in i köket, och det såg i princip likadant ut som för 8 år sen då jag började där.

Vid åtta började jag bli trött, och gjorde en deal med Mikael. Han skulle hem till en kompis på kvällen. Han tog helt enkelt bilen in till stan, hämtade upp mig och fortsatte färden mot Kortedala. Där klev han ur bilen och jag tog vid och körde hem. Ångrar jag inte en sekund. Blotta tanken på att stå på Centralen och vänta på ett tåg som säkerligen återigen var försenat… Nej, tacka vet jag vår bil! Den är varm, go och har en baslåda som inte går av för hackor.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge