Uncategorized

Min dumma mage

Jag kan bli lite trött på min kropp. Från att ha haft en barndom med väldigt få sjukdagar, verkar jag nu få ta igen det. Hela hösten var en enda stor sjukdag känns det som, och sen i vintras har min mage börjat bråka med mig i perioder. Idag var en sån dag som magen gjorde ont, och till slut kunde jag knappt sitta upp i kontorsstolen på jobbet. Så jag tog mig hem, lade mig i sängen, sov, och vaknade nästan utan någon smärta. Nu är det bara en lätt ömhet kvar. Det strålade även ut mot ryggen förut, och med en enkel sökning via Google kunde jag ge mig själv diagnoserna blindtarmsinflammation, inflammation i bukspottkörteln, gallsten och IBS. Men nu inser jag att det handlar om min trevliga magkatarr.

Livsfarlig!
Oliver har på sistone blivit en riktig klätterapa. Tidigare idag såg jag hur han med lätthet klättrade upp i soffan, och vidare upp på armstödet. Farligt!
Fin färg!
Min man har köpt färg idag! Det blev en färg som heter tonad vit, och det kommer bli så fint. Nu ska vi bara se om vi kan lösa det med badrumsinredningen, vi har stött på patrull tyvärr.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge