Foto och Grafisk design

Min dumma kropp

IMG_1216_intrakoffein

 

Ja, men lite så ärligt talat! Jag kunde för det första inte somna igår kväll, och att toppa det med att vara vaken en timma mellan tre och fyra, och sedan gå upp halv sex… Då vill man, eller jag, gärna ha ett dropp efter sig med koffein i. Både på tåget på väg in till jobbet och hem fick jag verkligen kämpa för att hålla ögonen öppna. Det var inte barnen som höll mig vaken inatt,  utan min dumma kropp som bråkade. Är lite för stressad just nu, och jag måste jobba på att varva ner.

Att redigera foton gör mig väldigt avslappnad, och jag kan sitta i timmar… Bjuder på två helt olika foton, som jag tycker är väldigt tilltalande på olika sätt. Jag älskar att fotografera mat, och jag älskar att fotografera blommor.

 

IMG_9265_antipasti IMG_8880_blomma

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge