Uncategorized

Min älskling…

… är i Malmö med jobbet idag och imorgon. Och jag är ensam! Jag saknar att krama och pussa på min Mike. Vem hade trott att jag skulle hitta en så fin och bra kille på Telia? Det var inget jag anade när jag började där direkt!

Idag skrapade jag fram ytterligare hundra kronor på våra trisslotter. Tredje omgången med vinst nu. Men vi vill vinna mer!

Varför ska det vara så svårt att få tiden att räcka till? Hinner aldrig träffa mina vänner nuförtiden och de hinner inte träffa mig heller. Man börjar väl bli vuxen. Gjorde ett vuxentest och enligt detta test var jag 33 år gammal. Det är tio år över min egentliga ålder! Galet.

2 bilder jag vill bjuda på: Den översta föreställer såklart min underbart fina och fantastiska pojkvän. På bild nummer två skådar vi Liselotte, full som en kastrull, och Mikael!


Jag saknar dig när du inte är här. Längtar efter dig.

2 Comments

  1. Underbart att höra att du är så lycklig. Vem trodde för ett halvår sedan att både du och jag skulle gå runt och vara tokkära denna sommaren? Lovely! =) KRAM

  2. Ja, vem trodde det! Knappast jag om mig själv iaf! Vi får ta en grillkväll sen när du kommer hem från Turkiet tycker jag! Kram kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *