Uncategorized

Midsommarafton 2016

image

Lite foton tagna hemma hos oss på förmiddagen.

Vilken midsommarafton det blev i år! Helt otroligt. Verkligen typiskt Svensson-beteende att tjata om väder, men jag kan inte låta bli 😉 En midsommarafton utan regn och iskyla, det måste det ju tjatas lite om! Redan vid elva på förmiddagen var det sol och varmt hos oss, så vi hängde ute i trädgården ända tills det var dags att ge sig av mot vårt firande. Våra smultron är mogna nu, så jag passade på att skörda ett. Vilken lyx, egna smultron i trädgården.

Vi var bjudna hem till min kusin med familj, och bjudna var även min andra kusin med familj, deras föräldrar/min farbror och faster, samt vänner till dessa familjer. Supertrevligt! Vi åt massvis med god mat – sill, lax i olika former, färskpotatis, knäckebröd, ostar, köttbullar,och givetvis jordgubbar och grädde. På kvällen grillade vi. Nu känns det nästan som om man inte behöver äta på några dagar 😉 Alla barn hoppade studsmatta, vi körde poängpromenad, tog en kvällspromenad över ägorna, Isac och Oliver klappade katter. Däremellan massa prat om allt och inget som sig bör.

Vi satt ute ända till kvart i elva (det var då vi satte oss i bilen) utan att behöva ta på oss en extra tröja, Isac och Oliver visade inte ett tecken på att vara trötta, men de somnade i bilen på vägen hem förstås. Som de höll igång hela dagen och kvällen. Vi mumsade på godis och snacks sent på kvällen, så lite energi kom ur dessa mumsbitar såklart. Himla härlig midsommarafton.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *