Uncategorized

Midsommarafton 2015

Vilken lyckad midsommarafton det blev igår!

Jag började dagen med att jobba fyra timmar, och begav mig därefter direkt till Liseberg för att möta upp mina killar samt familjen Wendel. Det var glada barn jag mötte upp 😀 Mikael hade köpt ett häfte med åkkuponger, och vi började med Farfars bilar. Precis innan jag kom hade Isac och Axel själva åkt gratiskarusellen. Oliver fick för första gången åka lite saker, och det gillade han! Han körde bland annat  båt, stor kille nu!

Förutom att vi åkte attraktioner, spelade vi på några hjul och tog en fika. Isac vann en påse Plopp, och Oliver vann en stjärnvinst Toblerone. När Isac och jag åkte Sagoslottet var det en storögd kille som satt bredvid mig, alldeles hänförd!

 

Runt fyra lämnade vi parken och åkte hem till Jessica & Alexander för att grilla. Alexander skötte grillningen, supergott blev det. Vi började med att skåla i Cava, drack gott rosévin till maten, vi bjöds på en smarrig marängtårta, barnen spillde ut festis, de minsta barnen var högt och lågt, det var lika mycket kaos som alltid – precis som det ska vara med fyra barn närvarande 😀 Matro vad är det? 😉

Mikael tog även med sina VR-glasögon, och det var sjukt kul att se både Jessica och Alexander prova dessa. Jessica testade en variant med dinosaurier och höll på att pinka ner sig! Vi avslutade kvällen med att titta på barnfilm och snacka. Ingen av barnen ville sova såklart, så de höll igång till sent. Oliver somnade i bilen på väg hem, och Isac somnade nästan ståendes vid sin säng, innan han fick på sig pyjamasen. Jag gick iväg för att hämta hans tandborste, men upptäckte sen att han somnat innan jag hann tillbaka. Inte så konstigt, så sent som det var, och han hade verkligen varit aktiv hela dagen.

 

 

Två bilder som jag lånat från Jessica, innan kaoset bröt ut 😉

 

DSC00724 DSC00725

 

Tack för igår! Vi kommer över till er på semestern med oxfilén som ligger i vår frys!

2 Comments

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *