Uncategorized

Midsommarafton-07

Som vanligt. Som vanligt så regnade den svenska midsommaraftonen bort! Men man har ju vant sig vid det här laget.

Jag tillbringade min midsommar i Floda det här året. Jag och Mikael lånade hans familjs hus och bjöd på midsommarpartaj. Åtta personer var vi som trängdes vid grillen, som tack och lov stod under tak! Jag och Mikael smaskade på fläskfilé, potatissallad, bröd, smör och bearnaisesås. Mycket gott, åt alldeles för mycket. Till efterrätt blev det såklart jordgubbar. Hade jättekul. Drack vin och cider. Pratade med Mikaels galna, men roliga och snälla kompisar. Busade även en hel del med Maja, hunden vi ska passa i en vecka på semestern. Hon är för söt! Och busig.

När maten var uppäten, och vi var lagom fulla var det dags att gå till tåget. Sena var vi såklart, så det blev till att springa sista biten. I regn. Med ett uppspänt paraply! Det var krogen som gällde. Men det var inte så kul ute. Trist musik, massa folk. Jag och Mikael åkte hem till mig och gosade istället.

Det var en bra midsommar.

2 Comments

  1. Regn, regn, regn. Klart att det inte blir sol på midsommar, du trodde väl inget annat 😉 Har inte blivit att vi sett så mycket av varandra, trots att jag flyttade upp hit enbart därför…eller nått…hmm. Får de till att grilla eller något nån kväll snart tycker jag. KRAM

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *